Strona internetowa może używać plików cookies (ciasteczka). Pliki cookies są to informacje zapisywane przez serwer na komputerze użytkownika, które mogą być odczytane przy każdorazowym połączeniu się z komputera użytkownika. Pliki cookies są nieszkodliwie dla użytkownika i jego komputera. Pliki te dostarczają danych statystycznych o ruchu użytkowników i korzystaniu przez nich z poszczególnych stron serwisu.Odwiedzający ma możliwość wyłączenia ciasteczek w ustawieniach swojej przeglądarki.

Pakowarka próżniowa Cas CVP-260 komorowa

CVP-260PD

Nowy

Niezawodna, szybka i wydajna pakowarka komorowa do pakowania w próżni. Niski koszt zakupu, niewielki koszt eksploatacji i trzy letnia gwarancja to wszystko w pakowarce CVP-260 firmy CAS

Więcej szczegółów

Towar na zamówienie proszę o kontakt 32 441 82 85

5 164,77 zł

Legalizacja TAK
Listwa zgrzewająca (rozmiar) 260 mm x 8 mm
Wydajność pompy próżniowej 10 [m3/h]
Możliwość nadruku na zgrzewie TAK
Wyłącznik bezpieczeństwa TAK
Zasilanie awaryjne Brak
Rozmiar urządzenia (szer./wys./dł.) 480 mm / 320 mm / 330 mm
Rozmiar komory (szer./wys./dł.) 385 mm / 90 (50) mm / 280 mm
Masa urządzenia 36 kg


Dla właściciela

Nie musisz już się martwić, czy kupiony towar będzie dobrze wyglądał w dniu sprzedaży. Próżnia to rewelacyjny sposób na przedłużenie przydatności towaru. W próżni nie ma bakterii, które są głównym powodem psucia się jedzenia. Próżniowe pakowanie pozwala na przedłużenie terminu przydatności mięsa lub ryb bez konieczności stosowania szkodliwych i niezdrowych środków chemicznych. Pakowarka próżniowa CVP-260 pakuje towar próżniowo w niecałą minutę.

Dla obsługi sklepu

Klienci których obsługujecie będą zadowoleni, ze mięso i potrawy zawsze wyglądają dobrze. Najnowsze badania wykazują, że coraz większa liczba klientów poszukuje sklepów w których będą mogli kupić wędlinę, rybę, czy surowe mięso spakowane próżniowo na miejscu. Klient wybiera mięso i sam decyduje który kawałek i jak duży weźmie do domu. Wystarczy zakupić komorowa pakowarkę próżniowa CAS CVP-260 i w prosty sposób podnosimy standard sprzedaży 

Często mięso pakowane przez duże koncerny jest dużej masy i klient najczęściej dzieli go na mniejsze kawałki i mrozi w swoim domu. Dzięki pakowaniu w pakowarce CVP-260 na miejscu klient widzi mięso, które będzie pakowane próżniowo i sam decyduje jak duże ono będzie. Oszczędza kupując tyle ile potrzebuje, oraz może poprosić o spakowanie kilku mniejszych kawałków, zamiast jednego ogromnego.


Dla restauracji

Najnowsze techniki przygotowywania potraw sous vide wykorzystują pakowarki próżniowe, dzięki którym możecie Państwo zaoferować klientom świeże i dobrze przyrządzone potrawy w bardzo krótkim czasie. sous vide to idealne urządzenie do przygotowywania potraw w sous vide.

Przy zakupie Cena za sztukę (brutto) Zaoszczędzisz
2 szt. 4 648,29 zł 1 032,95 zł
Oceń 
Wanda 2017-03-16

Zaklady Miesne Chorzów

Bardzo praktyczne urządzenie, bardzo przydatne dla klientów jak i dla nas wewnętrznie. Mamy jeszcze większą wersję 450

Oceń 
Joanna 2016-03-22

Sklep Mięsny Czerwionka

Szkolenie rewelacyjne, urządzenie proste w obsłudze i prawie bez obsługowe. Dziękujemy za przeszkolenie i wdrożenie. Klienci są zadowoleni.

Napisz swoją opinię !

Napisz opinię

Napisz opinię

Promocje
darmowa

Inne produkty z tej samej kategorii

Producenci